Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Du har säkert hört talas om varumärken som Fitbit, Polar och Garmin. Aktivitetsarmband har blivit alltmer populära i ett tidevarv som andas hälsa och välmående. Men det är lätt att irra bort sig bland alla funktioner och finesser som ryms runt din handled. I den här artikeln listar Prylpirr några saker som du kan tänka på innan du väljer modell.

Vad vill du mäta?

Fundera på vad som är viktigt för dig. Vad är det du vill hålla koll på med hjälp av ett aktivitetsarmband? Kanske vill du kunna följa din puls. Då behöver du en funktion för pulsmätning. Är stegräkning någonting för dig? Då behöver du en funktion för det. Beroende på modell kan ett aktitvitetsarmband även läsa av hur mycket du sover (och kvaliteten på sömnen) samt hur många kalorier du förbränner. De dyrare modellerna kan ha GPS-funktion. Andra måste parkopplas till en telefon.

Vad pysslar du med för aktiviteter?

Om du till exempel gillar att simma bör du kika på ett aktivitetsarmband som är vattentätt. Vissa armband har till och med skräddarsydda träningsprogram för simning. Och om du gillar att röra på dig under tuffa förhållandena bör du välja en extra stryktålig modell som utöver vatten även tål en rejäl dos med vind, smuts och smällar.


Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Vad är bara onödigt?

Behöver du verkligen inbyggd GPS eller har du ändå alltid med dig telefonen? Ta dig en funderare kring vilka funktioner som du inte är i behov av eller som rentav är onödiga. På så sätt kan du skala ner kostnaden. Visst låter det fräckt med 360-gradig IR-teknik med blodsockermätning. Men är det någonting som du kommer att använda? Skriv en lista med de funktioner som du behöver och önskar och försök sedan att hitta en modell som uppfyller detta utan massa krimskrams som kan bli förenat med ytterligare kostnader.

Vad är värdefullt för dig?

Vill du gärna slippa att ladda batterierna hela tiden? Se då till att välja en produkt med lång batteritid. Är utseendet och looken viktigt för dig? Kommer du bara att använda aktivitetsarmband när du tränar och motionerar eller vill du ha ett armband som även fungerar när du är i andra sammanhang som jobb eller fest? Här kommer vi in på mjuka värden som likväl är viktiga att ha med sig inför ett köp.

Vad är du beredd att betala?

Prisspannet är stort när det kommer till aktivitetsarmband. Du kan så klart komma förhållandevis billigt undan och landa på under tusenlappen för ett armband som ger dig alla funktioner som du behöver. Men samtidigt finns det riktiga vrålåk som kostar flera tusen kronor. Sätt ett tak för hur mycket du är villig att betala. Sedan kan du jämföra olika modeller inom din egen prisklass för att hitta det armband som utifrån funktioner och övriga värden passar just dig bäst.

wave1
Annons

Senaste artiklarna
    Mest läst

      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpp_get_mostpopular() in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php:17 Stack trace: #0 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar.php(4): include() #1 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/single-resurser.php(17): include('/www/webvol15/a...') #2 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol15/a...') #3 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol15/a...') #4 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol15/a...') #5 {main} thrown in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php on line 17