Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Är du trött på att städa själv? Eller är du kanske allergisk eller känslig mot damm? En robotdammsugare kan vara ett lockande inköp för att frigöra tid och harmoni. Men marknaden är en djungel och det kan vara svårt att veta vilken dammsugare som just du bör välja. Prylpirr ger dig en kort guide som lär dig allt (nåja) värt att veta om robotdammsugarna.

De gör jobbet åt dig

Tid är inte bara pengar. Utan även välmående. När vardagen blir alltmer stressig är det skönt att låta någon annan (i det här fallet en robot) göra jobbet åt dig. En robotdammsugare behöver endast grundprogrammeras för att kunna sköta sina uppgifter på bästa sätt. Sedan sköter den dammsugningen åt dig och ger dig mer tid över till annat.

De kan navigera i hemmet

Robotdammsugare har smarta sensorsystem som kan känna av möbler, trösklar, kanter och andra hinder. Genom sensorsystemet kan robotdammsugaren även ändra riktning när den närmar sig någonting. Om dammsugaren är tänkt att bara städa en avgränsad yta kan du skapa virtuella väggar eller motsvarande när du programmerar roboten.

De gillar inte påsar

Du slipper dammsugarpåsar när du väljer att införskaffa en robotdammsugare. I stället har robotarna smidiga behållare som du enkelt tömmer när de blivit fulla. Många robotdammsugare har även allergivänliga filter som kan fånga upp de allra minsta luftpartiklarna.

De kan ladda sig själva

Robotdammsugare har en laddningsstation som de (åtminstone de flesta modeller) automatiskt återvänder till efter avslutad städning eller om batterinivån blir för låg under pågående städning. Efter att den laddats återupptar den städningen på samma ställe som den avslutades.

De utvecklas hela tiden

Det har hänt mycket på marknaden för robotdammsugare under det senaste decenniet. Och under de senaste åren har utvecklingen mer eller mindre exploderat. Robotdammsugare kan i dag kan ge dig en mer komplett rengöringsupplevelse jämfört med det komplement som robotarna var tidigare. Se därmed till att jämföra modellerna noggrant och fundera på om det faktiskt kan vara värt att lägga en extra slant för att få de allra senaste funktionerna.

Det här behöver du tänka på

När du letar modell finns det en rad saker du kan tänka på. Hur stor yta är det tänkt att roboten ska rengöra? Finns det trösklar i ditt hem? Har du husdjur? Allergier? Vilka krav har du egentligen på tekniska funktioner? Och vad är du beredd att betala? Lista både ditt hems och dina egna förutsättningar. Sedan är det bara att ge dig ut på robotjakt för att hitta just den modellen som passar dig allra bäst.

wave1
Annons

Senaste artiklarna
    Mest läst

      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpp_get_mostpopular() in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php:17 Stack trace: #0 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar.php(4): include() #1 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/single-resurser.php(17): include('/www/webvol15/a...') #2 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol15/a...') #3 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol15/a...') #4 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol15/a...') #5 {main} thrown in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php on line 17