Deprecated: Funktionen wp_make_content_images_responsive är föråldrad sedan version 5.5.0! Använd wp_filter_content_tags() i stället. in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 5383

Hur många timmar om dagen lägger du på att pilla på din smarthphone? Är det till och med så att det går ut över din familj och/eller dina vänner? Du kan vara lugn. På marknaden finns en drös med appar som hjälper dig att hålla koll på din mobilanvändning och ser till att stävja det eventuella beroendet. Nedan kan du ta del av fem appar som Prylpirr rekommenderar.

1Space (iOS och Android)

Appen Space är ett personligt beteendeförändringsprogram som utformat för att hjälpa dig att tänka på hur du använder din telefon och hur det faktiskt påverkar ditt liv. Du kan sätta olika mål, följa din statistik dagligen och även jämföra hur du själv ligger till med andra. Space samlar bland annat ihop information om hur du använder din mobiltelefon (till exempel hur många gånger du låser upp den) och vilka appar som används mest. Allt för att synliggöra för dig vad du egentligen lägger tiden med din smartphone på.

2Flipd (iOS och Android)

Med Flipd kan du följa hur mycket tid du lägger på produktivitet. Du kan välja att tillfälligt stänga av appar om du behöver fokusera på någonting och även ge dig själv utmaningar. Du har dessutom möjlighet att joina en community kopplad till appen där du kan tävla med andra Flipd-användare. Smarta notifikationer ser även till att du håller dig på tårna.

3Moment (iOS och Android)

Moment är en app som verkligen kan bli en ögonöppnare för dig när det kommer till hur mycket skärmtid du de facto har. Appen körs i bakgrunden och håller koll på hur mycket du använder din telefon. Du kan sedan enkelt se hur mycket tid du har lagt på att använda telefonen ända ner till specifik appnivå. En fiffig funktion är att du kan lägga till alla familjens mobilanvändare och därmed hålla koll (och tävla med?) dina allra närmaste.

4App Detox (Android)

Se till att banta ditt överanvändande av din smartphone med hjälp av App Detox. Med appen kan du enkelt skapa regler för att begränsa åtkomsten till vissa appar. Tidsbaserade begränsningar finns tillgängliga. Appen har även ett alternativ som kräver att du går (!) för att du ska kunna tjäna in skärmtid.

5Off the Grid (Android)

Ibland måste det svida till i plånboken för att förändring ska ske. Appen Off the Grid har onekligen tagit fasta på det. Off the Grid blockerar telefonen helt under en längre tid som du själv bestämmer. Om du får lusten att använda din telefon efter att du har aktiverat Off the Grid kommer det att kosta. Appen debiterar nämligen ditt kreditkort med en dollar (omkring sju kronor) för varje gång du avslutar sessionen för tidigt.

wave1
Annons

Senaste artiklarna
    Mest läst

      Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpp_get_mostpopular() in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php:17 Stack trace: #0 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar.php(4): include() #1 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/single-resurser.php(17): include('/www/webvol15/a...') #2 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/www/webvol15/a...') #3 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/www/webvol15/a...') #4 /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/index.php(17): require('/www/webvol15/a...') #5 {main} thrown in /www/webvol15/a3/kv847qn76didcso/prylpirr.se/public_html/wp-content/themes/Hunkbebis/prebar-content.php on line 17