Samsung lanserar nya modeller • Prylpirr

Under tisdagskvällen lanserade Samsung officiellt sina senaste mobilmodeller under företagets event Unpacked i San Francisco. Totalt handlar det om fyra olika modeller. Närmare bestämt Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra samt Z Flip. Alla modeller är anpassade till den nya tekniken 5G. Mest uppmärksamhet fick den vikbara modellen Z Flip som är en efterföljare till Galaxy Fold.

Z Flip ska kunna vikas fler än 200 000 gånger, har en 6,7 tum stor skärm och ska passa i fickan. Den vikbara skärmen har ett ytskikt av ultratunt glas. Något som ska göra skärmen betydligt mindre repkänslig och slätare jämfört med tidigare modeller. De nya modellerna ska finnas i butik från och med 6 mars. Men du kan förbeställas dem redan från 21 februari.

Utöver nya mobiltelefoner presenterade Samsung även deras nya trådlösa hörlurar Galaxy Buds+ som är en uppdaterad version av modellen Galaxy Buds. Lurarna, som kommer i tre färger, har dynamiska tvåvägshögtalare och tre mikrofoner som ska se till att ge bättre röst- och ljudkvalitet jämfört med ursprungsmodellen. Galaxy Buds+ ska klara elva timmars lyssning på en laddning och får ytterligare en batteriskjuts av det medföljande laddningsetuiet.

wave1
Annons

Senaste nyheterna
    wave2 wave1
    Annonser