Ravean Heated Down Jacket • Prylpirr
circle

Usch. Säg den som inte väntar (förgäves?) på det varma och tilltalande vårvädret just nu. Ett kylslaget och ruggigt Sverige kräver nu helt andra metoder för att överleva den gråa och pinande vardagen. Herregud. Det känns ju fortfarande som vinter utomhus. Lyckligtvis har amerikanska klädmakarna Ravean en snillrik lösning. Vad sägs om en batteridriven jacka som håller ute den bistra kylan?

Jackan från Ravean laddar din mobiltelefon genom ett smart USB-uttag, väger bara 150 gram (!) och kan dessutom tvättas i tvättmaskin (yay!) utan problem. Dessutom håller jackan tack vare litiumbatteriet (som köps separat) värmen upp till sex och en halv timme. Snacka om att utmana naturens krafter. Här ska ingen frysa!

Ravean Heated Down Jacket har tre olika värmeinställningar beroende på hur kallt det är utomhus och vad du själv trivs med för temperatur. Batteriet värmer upp tre olika partier på kroppen (bröst, rygg och fickor). Så. Vad säger ni? Ska vi slå slag i saken och ge det här långdragna deppvädret världens största långfinger?


wave1
Liknande prylar
Annons

Senaste pryltipsen
    wave2 wave1
    Annonser